søndag den 30. november 2014

Kano

Nu er det snart tid at planlægge de første kanoture i foråret 2015. Det er næsten altid her om vinteren forårsturene på vandet trækker, og kanoturen er altid sjove og hyggelige.
Den stille padling, lejrlivet, fiskeørnene over søen, og aftenstemningerne ved bålet med god man og vin sammen med hyggelige friluftsfolker noget jeg ser frem til!

Aftenstemning over Immeln
De fleste af mine kanoture foregår på Immeln, eller en af de andre søer derovre i Blekinge på kanten af Skåne. Det er kanovand der er let at komme til uanset om man er i bil, eller med det offentlige.

Man kan starte i én sø og padle videre til de næste, og altså starte og slutte forskellige steder, men har man kun en weekend til rådighed er det måske bedst, at tage en rundtur fra for eksempel Immeln Kanotcenter.

Immeln og de andre søer bliver populært kaldt, 'Sveriges sydligste vildmark'. Det er måske lidt flot sagt! Vildmark er det ikke, men med den ret spredte bebyggelse der er omkring søerne, kan det alligevel godt illudere vildmark  -man kan i hvert fald sagtens finde sig en smuk lejrplads hver after, hvorfra man ikke kan se civilisationen.

I foråret tror jeg vi skal have to weekendture, eller måske skal den ene være fra torsdag eftermiddag så der er en dag ekstra, for når man er ude tre nætter giver det altid en bedre følelse af en lille ferie.
I år havde vi en tur hvor vi satte kanoerne i vandet i Raslången, og afleverede dem igen i Immeln og det var en rigtig god tur.

Måske skal den ene tur være omkring Store Bededag eller Kr. Himmelfartsdag?

Hvis du vil med på kanotur så kontakt mig gerne. Du behøver ikke at have padlet før. Du skal blot have lyst til vildmarkslivet og overnatninger under tarp, i telt eller i hængekøje, og vi øser naturligvis ud af vores erfaringer, så du ikke møder uforberedt op.

Vi slår alle vore ture op på www.outsite.org.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar