fredag den 5. januar 2018

Ny rygsæk 2018

Gennem årene har jeg brugt mange forskellige rygsække lige fra datidens rammerygsække over nytidens traditionelle anatomiske rygsække med en masse lynlåse og spænder og andet der vejer en masse, til ultra lette sække uden nogle dikkedarer og som vejer ét kilo eller lidt mere.
De har alle på nær nogle få været gode og har opfyldt deres mission men nu er det atter tid til at prøve noget nyt!
Min seneste rygsæk, en Exped Lightening 60 liter har jeg været rigtig glad for. Den sidder godt på mig og den vejer kun 1100 gram sådan cirka.

Jeg kan godt lide typen og jeg er ret ligeglad med mange rum og lommer idet jeg har pakket rygsæk i så mange år at det er blevet rutine, og som nogen sikkert atter vil sige: "Han har jo ikke en skid med!"

Det er også rigtigt. Jeg har kun det mest nødvendige med og mit grej fylder og vejer ikke ret meget.

Jag kan let vandre en 10-dages fjeldtur nord for polarcirkelen med telt og proviant til alle dage med en startvægt på max 14 kg.

Nu vil jeg så prøve en anden rygsæk. Ikke en anden type men et andet fabrikat.
Jeg har længe haft kik på Granite Gear og deres rygsække som på billeder i hvert fald ser dejlige ud, men det er der jo så meget der gør.

For et par år siden havde jeg en turdeltager med i Kebnekaisefjeldene der havde en med og den så i virkeligheden lige så lækker og lovende ud som på billederne, så den måtte jeg simpelthen prøve!

For nogle dage siden tog jeg mig så sammen og bestilte en hjem fra UK og i dag er den landet i Herfølge.

Spændingen er udløst og den er ret lækker. Underligt at de ikke kan købes i Danmark.Granite Gear BLACE a.g. 60.
Fin rygsæk uden toplomme, lynlåse og andet gejl og 100% funktion på 1.3 kg.

2 kommentarer: