onsdag den 29. oktober 2014

Lars Fält - Uteliv med Överlevnadskunskap

Lars Fält kender vi alle som en af de dygtigste indenfor overlevelse. Lars startede i sin tid Försvarets Överlevnadsskola i Sverige. Lars har skrevet flere bøger om udeliv, overlevelse og skovliv.

Overlevelse har altid været et hot emne når der tales friluftsliv, for hvad gør man hvis det mest ekstreme skulle ske, mens man er derude. Måske sker uheldet når man er langt ude på fjeldet, eller i skoven og langt fra andres hjælp. Teltet kan brænde, kogegrej gå i stykker og man kan komme ud for ekstreme vejrforhold eller komme til skade.

Bogen her indeholder en masse praktisk, som man kan læse om og senere selv træne.

Hvordan bygger man en nødbivuak, skaffer sig rent drikkevand eller skaffer sig mad derude.

Hvad kan vi lære af naturfolket, og hvad kan vi lære af historien, og om hvorfor man i vore dage bruger begrebet bushcraft og meget mere.

Alt i alt en god og inspirerende bog, med en masse man kan arbejde videre med. Der er vist ikke et hjørne af begrebet overlevelse, Lars ikke når i bogen.
Opslag fra bogen
Bogen er illustreret med fotos og farvelagte tegninger, og er på sin vis ret illustrativ. Det er let at forstå hvad illustationerne mener, og teknikkerne er lette at forstå, og dermed eftergøre.

Man kan naturligvis ikke lære sig overlevelse, ved blot at læse en bog, men er teorien i orden er man godt på vej - så er det blot at træne færdighederne, så man er klar hvis man får brug for dem derude.

Format:160 sidor, Format 170x225
Indbinding: Flexoband
ISBN:9789186433406
Pris inkl moms: 249,00 SEK
Vildmarksbiblioteket

Ingen kommentarer:

Send en kommentar