lørdag den 17. oktober 2015

Sydsverige i efterårsfarver

Så kom jeg hjem fra den årlige svampetur i Sydsverige, en tur vi foretager hvert efterår for at lede efter tragtkantareller.


I år var det imidlertid et temmelig magert udbytte vi vendte hjem med!
Der er år hvor vi har plukket i kilovis hvilket vi også gjorde sidste år, og det præcis på de samme steder vi atter i år kikkede efter dem og hvor der faktisk ingen var.

Godt at vi stadig har et lille lager fra sidste år!
Den smukke efterårsskov i Sydsverige

Nu er det ingen katastrofe når der ikke lige er det man kommer efter. Efterårsskoven byder på så meget andet og er under alle omstændigheder fin at vandre rundt i.

Når der nu alligevel ingen svampe var kunne vi lige så godt lave noget andet og jeg har længe villet arrangere en fisketur herovre. En tur hvor overnatningerne skulle være i lavvuer, eller med en stor lavvu som samlingstelt og hængekøjer eller telte til overnatning.

Et godt sted for et sådant arrangement er Harasjömåla fiskecamp der godt nok er P&T vande, men ikke er det i den forstand vi kender det fra danske grusgrave. Herovre er søerne ægte skovsøer i den smukke svenske natur.
Fluefisker ved "Flugströmmen"

Men, selvfølgelig er det stadig P&T - bare i mere naturlige omgivelser og det kan godt gå som træningsvande hvis man fx. vil forsøge sig med lystfiskeri for første gang eller vil forsøge fluefiskeri som noget nyt. Chancen for at få bid er trods alt større i disse vande end ude i "naturen".

Nu skal der blot sættes en tur op på Outsite.org. Vi er allerede flere der har aftalt en tur.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar