lørdag den 2. oktober 2021

Kryddersnaps - velsmag på flaske, bogomtale

Der er mange måder at færdes i naturen på. Du kan være på vandretur med telt eller hængekøje, på cykel eller blot gå en dagstur i nærområdet. Uanset så er vi derude for at nyde naturen og hvorfor ikke tage noget af den med hjem?

Når man færdes derude kan man ikke undgå at se noget, der hvis man ved noget om det, kan bruges til andet end at se på.

Urter og bær, træer og buskes frugter og andet kan fx. bruges til kryddersnaps, så hvorfor ikke se lidt efter


dem og tage noget med hjem når man nu alligevel går forbi det.

At sanke giver også turene nyt indhold. Og på kommende ture kan du overraske venner med en lille dram under turen.

Denne lille praktiske bog er skrevet af Peter Friis Møller. Han er forstkandidat og naturhistoriker og arbejder som deltidsansat på GEUS og som selvstændig konsulent med bl.a. vegetationshistorie, naturlig skovdynamik og naturforvaltning.
Peter skriver hver uge om have og natur i Weekendavisen og er forfatter og medforfatter til en række bøger, bl.a. Danmarks insekter, Danmarks træer og buske, Danmarks skove.

Bogen er lille og let at tage med i rygsækken eller frakkelommen og indeholder udførlige beskrivelser af hvad der kan anvendes til snaps.

Der er selvfølgelig gode anvisninger på hvad og hvordan man tilbereder sine snapse. Hvor længe de skal trække, opbevaring og andet.

Alt der beskrives i bogen er lige til at gå til og ingen af de nævnte ingredienser er svære at få fat i i naturen. Det er noget vi alle støder på hver gang vi er ude hvis vi ser godt efter.

Bogen indeholder også en del opskrifter på kryddersnaps.

Bogen er velskrevet og godt illustreret. Bogen er indbundet, 96 sider. I bogen er en fin røde silkesnor, så du kan markerer hvor langt du er kommet.

Susanne Weitemeyer har tegnet de smukke planter.


Forlag: Koustrup & Co.
Type: Indbundet
Udgivelsesdato: 2014-09-24
Udgave: 1
Antal sider: 96
ISBN-13: 9788793159051
ISBN-10: 8793159056

Ingen kommentarer:

Send en kommentar