lørdag den 13. april 2019

Tøndermarsken - boganmeldelse

Henrik Saxgren har endnu engang begået en flot fotobog men denne gang er billederne ledsaget af en smuk tekst forfattet af kunsthistoriker Hans Edvard Nørregård-Nielsen.
Bogen er som fotobog et flot værk og de gribende beretninger fra området som er smukt beskrevet af Hans Edvard Nørregård-Nielsen fuldender værket.

Tøndermarsken er en del af Vadehavet. Marsken er Vadehavets lavtliggende bagland hvor kun få højdedrag rager op over det ellers flade landskab.

Marsken oversvømmes regelmæssigt hvilket tilfører den enorme mængder af næringsstoffer hvilket igen gør marsken meget frugtbar.

Marsken er hjemsted for store mængder af fugle og ikke mindst trækfuglene kommer forår og efterår forbi i store flokke. Det er bl.a. her man kan opleve fænomenet "sort sol".

Bogen er flot og beskrivelserne interessante så har man en hang til Vadehavet og marsken så er den absolut værd at have på hylden.




Fakta
Henrik Saxgren og kunsthistorikeren Hans Edvard Nørregård-Nielsen er her gået sammen om at beskrive den i billeder og tekst.

Type: Bog
ISBN: 9788702282641
Udgave: 1
Udgivet: 2019
Sider: 208
Omslagsgrafiker
Greger Ulf Nilson AB

Vejledende pris: 349,95

Ingen kommentarer:

Send en kommentar