torsdag den 23. april 2015

Outdoortræf på Kongskilde Friluftsgård

Så er det forår!
Og når det er forår er det tid for Outdoor-træffet som atter i år afholdes ved Kongskilde Friluftsgård ved Tystrup sø syd for Sorø.
Outdoor-træffet, der er for alle friluftsinteresserede, er en årlig tilbagevendende begivenhed med et voksende deltagerantal år efter år.
Træffet afholdes i kommende weekend den 24. - 26. april og man kan komme og gå som man vil og det er naturligvis gratis! Og man skal ikke være medlem af noget for at deltage, men blot interessere sig for friluftsliv!


Initiativtagerne til Outdoor-træffet er Christian Milbo og mig selv, sagde hunden, og selvom vi kommer fra Outsite.org er det ikke et Outsite arrangement, men et helt frit og gratis arrangement for alle friluftsinteresserede. Af samme grund har vi inviteret alle friluftsgrupper fra Facebook og andre med, og vi håber naturligvis at teltpladsen bliver godt fyldt til en rigtig hyggelig weekend med skan om grej og ture og andet friluftsrelateret.

Der vil under træffet være forskellige arrangementer, såsom en kort vandretur i Friluftsgårdens spændende og særegne natur, der vil være en permanent teltudstilling så går du og overvejer nyt telt, kan du se en masse forskellige modeller på træffet.

Der vil også være lidt grejsalg og salg af øl, vand og vin, og på Gården kan man købe sandwich, eller man kan som de fleste gør, selv lave spændende mad på sit kogegrej eller over bål.

Der vil naturligvis også være konkurrencer med flotte præmier.


Du kan som sagt komme og gå som du vil. Du kan være der nogle timer eller du kan tage telt med og tage det hele med.

Du kan læse mere om træffet her: Outdoor træf på Kongskilde Friluftsgård!
Der er også en tråd for træffet hvor du kan aftale samkørsel med andre, aftale fællesmad etc. Tråden kan du se her!

Under træffet vil ikke alene Outsites redaktionsmedlemmer være til stede, men også flere af turlederne og ikke mindst administratorerne fra flere Facebook-grupper så der er gode muligheder for snak på tværs.

Vi der arrangerer træffet vil naturligvis gerne se så mange friluftsfolk som muligt på træffet så har du tid er du meget velkommen også selvom det blot bliver nogle timer!

Vil du vide mere om Outsite.org kan du læse om os her!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar